Uw thuisbasis voor deskundige behandeling

Zorgplaza is een eerstelijns gezondheidscentrum in Waalwijk waar professionals van diverse disciplines met elkaar samenwerken. U kunt bij ons terecht voor behandeling en preventie van lichamelijke en psychische klachten. Wij willen u graag van dienst zijn met onze adviezen, therapieën en beweegprogramma’s.

Na jaren van voorbereiding is Zorgplaza in september 2006 van start gegaan. Het team heeft zich sindsdien verder ontwikkeld en bestaat momenteel uit zeven disciplines. Meer informatie over de disciplines en de therapeuten kunt u vinden door aan de bovenkant van deze homepage op de betreffende discipline te klikken.

Alle therapeuten van Zorgplaza werken vanuit onze lokatie aan de Tuinstraat 2 in Waalwijk. Onze ruimtes zijn vanzelfsprekend goed toegankelijk; ook voor mensen die gebruik maken van rolstoel, rollator of scootmobiel. Indien nodig kunnen wij u ook aan huis behandelen. Het interieur heeft een lichte en frisse uitstraling. De gangen en wachtruimte zijn aangekleed met regelmatig wisselende exposities.

Contact

  • Adresgegevens Tuinstraat 2
    5144 NT Waalwijk